вторник, 20 декември 2016 г.

David Beckham печели по 70 хиляди пауда на ден

Въпреки че не се занимава с футбол от години Beckham оставя следа след себе си дори и в бизнеса. След откриването на новата му компания "Seven Global LLP" спортистът направи близо 9 милиона пауда само за седем месеца.
Вестник "The Sun" съобщава, че фамилия Beckham не си дава почивка. "Макар да се е пенсионирал от футбола David не спира и богатството му продължава да расте. Той е умен бизнесмен, който е заобиколен от хора с неговите възгледи. Последните данни са изумителни, но донякъде е очаквано.", пише още изданието.

3,8 милиона паунда са събрали компаниите "DB Ventures" и "Global Brands Group Holding Limited". Отделно звездата си е партнирала и с фирми като "H&M". Британецът си спечелил още 12 милиона паунда като рекламно лице на "Footwork Productions". 

Въпреки огромните суми футболистът призна, че не обича пищните подаръци и иска чорапи за Коледа. "Чорапите са винаги добра идея. Знаете, че съм англичанин и ние обичаме хубави чорапи. Това, което искам тази година. Victoria иска хубава пижама. Тя обича удобни и уютни пижами.", разкри легендата на "Manchester United".

David харесва да носи обикновени облекла като дънки например или тениски. Виждаме го доста често в костюми, но това не означава, че са любимите му дрехи. "Аз съм човек, който се носи всекидневно. Обичам да нося "умни" костюми и обичам да се чувствам умен, когато излизам за вечеря, но също така обичам дънките, тениските, спортните екипи, ботушиte и така се обличам всеки божи ден.", споделя още Beckham.



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: