понеделник, 5 декември 2016 г.

Алекс Раева отчаяно иска дете

Певицата призна, че усилено пробва да забременее от DJ Doncho. Склонна е да се подложи на процедура по ин витро оплождане или дори да осинови дете. Преди време тя е направила аборт от Слави Трифонов и счита, че в момента Господ я наказва за това.
От известно време красавицата говори открито за проблема си да стане майка. Както знаете, тя беше дълги години вокалист в "Шоуто на Слави". Освен това имаше и връзка с Дългия, за когото била сгодена. 

Алекс разкри, че шоумена й предложил брак в църква извън България, а тя от неудобство приела. Малко след това обаче прекратила всякакви отношения с Трифонов. Той от своя страна бил категоричен, че Раева ще си остане голямата му любов и искрено й бил ядосан, че направила аборт без негово знание. Причината изпълнителката да избяга от по-сериозно обвързване с гологлавия музикант е, че не била готова и била сигурна, че не би била щастлива ако остане с него.

Години наред водещата не можела да излекува раните си от случилото се. Въпреки това съдбата я среща с колегата й, който бил женен. Певицата отишла на почивка в Малдивите, след връщането си разбрала, че диджея подал молба за развод. Не липсваха и спекулации, че софиянката го подтикнала към това действие. "Откакто съм с Дончо преживях истинска трансформация. Не се интересувам от скъпи дрехи и маркови обувки. Единствената страст, която запазих, е гмуркането. Имаме дни, в които нямаме и пет лева да си купим хляб. Всеки избира как да живее и аз не съжалявам за своя избор. Развила съм фобия към неподходящи мъже и най-вече стари ергени, които са неспособни да се променят.", споделя още Раева.

Звездната двойка се разбира добре на този етап. Макар че близки до Алекс издават, че е депресирана от факта, че не може да име бебе. Мъжът до нея пък вече има дете от бившата си жена и не държал на 100% да става отново баща. 

Друг шокиращ слух около 36-годишната дама е напрежението между нея и Ненчо Балабанов. В момента актьорът бил заел нейното място като водещ в предаването "Пееш или лъжеш", което предизвикало по-обтегнатите им отношения. За сметка на това тя си партнира с Рафи в "Bake Off". 



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: