четвъртък, 22 декември 2016 г.

Steven Tyler: Искам дует с Mariah Carey

Рокаджията изненада почитателите си с признанието си. Той разкри, че е голям фен на вокалните възможности на дамата и ще направи всичко по силите си, за да запише песен с нея. 
68-годишният певец се срещнал с Carey наскоро в Ню Йорк малко след което започнал да си мисли, че ще е много хубаво да работят по общ проект. На Tyler му дошла дори идеята да направят кавър на песен на "Aerosmith".

Изпълнителят споделя пред "Billboard": "Всъщност си мислех тази сутрин или снощи под душа да направим нещо заедно. Нещо, в което и двамата да изпъкнем. Тя все още го има това - тя е Mariah Carey. Тя беше една от първите, които си позволи такива гимнастики с гласа си. Тя обиколи целия свят и си помислих, че може да направим "What It Takes" или "Dream On" или нещо от този сорт, където ще мога да се представя и аз.".

Steven и Mariah никога не са работели заедно, но и двамата са били съдии в различни сезони на "American Idol". Междувременно музикантът се готви да се събере отново с групата си след като прекара известно време отделен и отдаден на соловата си кариера.

Бандата ще реализира последното си турне през 2017-та в Европа и фронтмена държеше да остане малко насаме, защото иска да усети радостта от това да се върне отново при колегите си. 

""Аerosmith" е нещо друго, което никога няма да видите отново. Ние всички се обичаме един с друг, всички сме живи и всеки един дава всичко от себе си много повече от преди.... Да, имахме спадове и успехи, но едно от нещата, които научих в живота е, че да се отделиш действа много изцеряващо.. Смея да твърдя, че ако временната раздяла съществува тя би спасила много семейства на тази планета.", заяви още за изданието американеца.Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: