сряда, 7 декември 2016 г.

Хилда прави концерт в памет на баща си

Певицата обяви още през лятото, че ще посвети цял проект на покойния Вили Казасян. Часове преди събитието дамата сподели в социалните мрежи, че от вълнение и спомени не може да мигне. 
Утре вечер в зала 1 на НДК ще се състои така чакания концерт озаглавен "На Вили". В него ще участват Биг бендът на "БНР" с диригент Антони Дончев, Христо Йоцов, Живко Петров, Димитър Карамфилов, Орлин Горанов, Богдана Карадочева, Васил Петров, Студио В, Борислав Йоцов, Надежда Бучкова и Преслава Цанкова. Христо Йоцов, който е братовчед на Хилда, е отговорен за аранжимента на парчетата, а сценарият е дело на Дими Стоянович и Лъчезар Аврамов. 

Първите репетиции за проявата бяха преди месец. След тях блондинката разкри, че е много щастлива и че всичко ще бъде много по-хубаво, отколкото си го е представяла. Тогава тя написа: "Eеех, колко е вълнуващо да репетираш с тези изумителни музиканти!!! Ех, колко е изключително да изпълняваш невероятната музика на моя баща!!! Ех, колко е хубаво, че 8-ми декември наближава!!! :) Нямам търпение да чуете тази удивителна музика!!! Чакам ви на 8-ми Декември от 20ч. в зала 1 на НДК!!!". 

Броени часове ни делят до големия спектакъл, за който билетите отдавна са разпродадени. Това е причината, която не дава спокойствие на изпълнителката. "Остават 24 часа до концерта посветен на моя баща. Толкова много се вълнувам! От вълнение, изпълнена със спомени снощи не можах да мигна и ровейки се във всички тези спомени открих това, което сега ще споделя със вас. Тази песничка е арията на Гаргата от филма "Ян Бибиян" с фантастичната музика на моя татко, която аз съм изпяла съвсем мъничка. Толкова приятно се разстроих... Надявам се с нея и вас да откъсна за минутка от забързания ни свят. С обич Хилда", призна арменката. Въпросното видео можете да гледате на официалната страница на звездата във фейсбук. 



Снимки - https://www.google.bg/
Колаж - "Импулс"

Няма коментари: