петък, 2 декември 2016 г.

Jessica Chastain се отказва от киното

Актрисата призна, че ще се отдаде на почивка за няколко години. Занапред тя ще се фокусира върху работа, в която да не й се налага да е под светлините на прожекторите.
39-годишната дама шокира феновете си с новината. Това се налага, защото американката иска да направи промяна в характерите, в които влиза. Времето, което няма да е пред камера ще го използва за обучение на по-млади артисти или да създаде свои собствени проекти.

Пред списание "The EDIT" красавицата разкри: "Може би за известно време ще спра с актьорството. Може би ще се занимавам с продуциране, режисура или преподаване в университета за драма, танци и музика в Ню Йорк "Juilliard". Чувствам, че нещо се случва. Чувствам, че скоро ще настане промяна в живота ми. Щастлива съм, доволна съм, но искам да правя нещо друго.".

Звездата допълни, че ще е много радостна ако "изчезне" от образите, които играе, за да има време да се отдаде на почивка. "Искам хората да се интересуват повече от работата ми, отколкото от моя личен живот. Искам да "изчезна" от ролите си и да не чувам как публиката си мисли, че се развеждам.", заявява Chastain.

Tя е категорична, че ако може да създаде баланс и чувство на съпричастност в обществото ще направи всичко, което е по силите й, за да разкаже истории, които подсъзнателно подтикват към това.

"Когато получа сценарий, който има възможност да създаде дискусия и да вдъхнови младите момичета - ще го приема. Ако нещо дойде към мен преди да има финансиране за него, мога да направя така че да се намерят спонсори. Чувствам се отговорна към това. Просто искам да дам своя дял и да помогна.", споделя още Jessica.



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: