четвъртък, 29 декември 2016 г.

"Game Of Thrones" е най-тегленият нелегално сериал

Проучване на "TorrentFreak" показа, че за пета поредна година сагата е най-сваляната. Очакванията са тенденцията да се запази и през 2017-та, когато ще излезе седмия сезон.
Новината, че "Game Of Thrones" е най-пиратския филм за 2016-та не е изненада за никого, защото той има много почитатели навсякъде по света. Сериалът води в класацията вече пета година.

Една от причините за привличането на вниманието на много незаконни сваляния е именно продължителният и масов интерес към продукцията на "HBO". По данни на сайта за торент проследяване "TorrentFreak" сериала е теглен най-вече през "BitTorrent". Интересен е факта, че от 2012-та насам сагата няма конкуренция и не се наблюдават признаци за подобен проект, който да засенчи фентъзи епоса. 

Шестият сезон, който се появи по-рано това лято, накара феновете да чакат до следващата година. Това определено ще засили търсенето и прогнозите са, че хакерите няма да престанат с опитите да теглят успешната драма и през 2017-та.

Зимата дойде, а наскоро стартираха и снимките на продължението, което ще излезе идното лято. Сезонът ще съдържа едва седем епизода макар че останалите са били по десет. 

"The Walking Dead" остава вторият най-свалян филм за годината, а трета е хитовата поредица "Westworld". Британското шоу за автомобилизъм "The Grand Tour" е най-новата атракция, в която участва Jeremy Clarkson. То стартира през ноември по "Amazon Prime" и се нареди на десето място в листата. Списание "Variety" съобщи, че през декември предаването е разбило всички рекорди по-незаконно сваляне в британската телевизионна история и най-високо ниво на пиратство се забелязало в първите три епизода.



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: