понеделник, 30 януари 2017 г.

Antonio Banderas в болница

Актьорът бил хоспитализиран поради проблеми със сърцето. Той получил мъчителни болки в гърдите по време на тренировка, след която бил откаран в клиника.
56-годишният талант се упражнявал, както обикновено в дома си във Великобритания миналия четвъртък, когато започнала нетърпима болка. Banderas се притеснил и потърсил помощ от медици. По информация на вестник "The Sun" той бил откаран с линейка в болницата "St. Peter" в Chertsey. 

Звездата бил под наблюдение, след което докторите решили, че е стабилизиран и го изпратили вкъщи. Antonio бил изключително доволен от намесата и грижите, които получил.

Испанецът се измести през 2015-та в Обединеното кралство и обитава имение на стойност 3 милиона долара. Tам той живее заедно с 35-годишната си приятелка Nicole Kimpel, която е холандски инвестиционен консултант. Те започнаха връзката си малко след развода на режисьора с Melanie Griffith, за която беше женен 18 години.

Пред списание "Hello!" актьорът призна причините да смени местоположението си. По думите му живота в Surrey е много по-спокоен. "Тази къща ми дава простотата и свободата, от които се нуждая в момента. Мисля, че Surrey е магично място. Не съм човек на купоните вече и искам пространство, където да има тишина, за да мога да пиша и да остана сам със себе си. Работя по няколко сценария.", разкри мачото.

Един от последните и успешни проекти с участието на артиста е "The 33", който излезе преди две години. Филмът разказва историята за чилийската минна катастрофа през 2010-та, а снимките са били доста тежки за екипа. "Най-трудната физическа част беше в една от мините. Това беше доста токсична мина с много метан и оставяше  усещане в устата ти дни след това.", споделя Banderas пред вестник "The Independent". 



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: