петък, 27 януари 2017 г.

Mary J. Blige: Не ме интересува хорското мнение

Изпълнителката призна, че не се вълнува от това какво хората мислят за нея и предпочита да се фокусира върху по-важни неща. Тя е убедена, че ако се вслушва в хорските приказки ще започне да се потиска. 
Blige опитва да игнорира чуждото мнение и се стреми да се обгражда само с позитивни хора. Дамата в момента е в процес на развод с Martin Isaacs. Това е причината тя да не желае да се заслушва в негативните коментари. "Много е лесно да се сломиш, когато слушаш негативни думи и когато се изтъкват само лошите страни на човека срещу теб. Опитвам се да се фокусирам над това, което аз мисля за себе си.", разкри певицата пред списание "Q".

Звездата е категорична, че ако вярваме на това, което другите казват за нас и какви сме то по-добре да се заровим в земята. "Вярваш ли, че си добър човек, че си умен? Вярваш ли, че ще постигнеш това, което трябва да постигнеш? Да. Тогава не се тревожи. Не можеш да направиш нищо, за да промениш това, което говорят по твой адрес. Можеш само да изразиш следващата си стъпка. Не трябва да се "забиваш" за неща, които не може да промениш. Това идва от личен опит.", споделя още Mary.

Tя счита, че хората винаги ще използват най-лошите думи против нас и зависи дали ще позволим приказките им да ни сломят или изградят. "Опитайте да бъдете по-добри към себе си, смейте се, не се потискайте и депресирайте.", съветва изпълнителката читателите на изданието.

46-годишната американка отказва да се събира с осъдителни, вечно кисели персонажи, защото не иска поведението им да й повлияе. "Мислете позитивно и бъдете позитивни. Ако се събирате с осъдителни хора ще считате и себе си за такъв. Ако ви кажат "Ти не си това.", "Ти няма да направиш онова." ще започнете със съмненията. Преживяла съм го. Знам, че е истина. Трудно е да се дистанцираш от такива хора. Има толкова много негативизъм навсякъде. Не бъдете жестоки към себе си и тяхното мнение няма да има значение. Всъщност, дръжте настрана подобен вид хора от живота си.", допълва Jane.



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: