вторник, 3 януари 2017 г.

Kim Kardashian се бори с псориазис

Съпругата на Kanye West, която беше похитена в хотела си в Париж в края на 2016-та, разкри, че получила заболяване на кожата след инцидента. Дамата се опитва да скрие петната по лицето си с грим и призна, че се е научила да живее с този недостатък.
За първи път диагностицират Kim с псориазис през 2010-та. Тогава тя открива петна по краката си, след което се опитва да ги покрие с грим. Едва сега американката разкри истината за здравословното си състояние. 

През 2016-та госпожа West беше обрана по време на престоя си във френската столица. Именно силният стрес може да е причината кожната болест да се прояви наново. Този път обаче петната засягат най-скъпото за всяка жена - лицето на Kardashian. 

Макар да отсъства от социалните мрежи за известен период брюнетката не скри от последователите си в "Twitter" болката си: "Защо сега съм с псориазис на лицето?!", след което сложи плачеща иконка.

Красавицата не споделя никакви подробности повече. Това е първото й откровено изказване след неприятната случка в Париж през октомври. Звездата от "The Keeping Up With the Kardashians" беше завързана и със запушена уста докато крадците претърсели апартамента й. В крайна сметка взели бижута и електроника. Поради причини за сигурност бяха отменени много нейни ангажименти и публични изяви по целия свят докато Kim не се възстанови напълно.

Месец по-късно Kanye West беше приет в болница заради психическо и физическо изтощение. Той имал проблеми със съня и дори отмени тура си "Saint Pablo". Това допълнително подложи под напрежение цялата фамилия, а папараците не спряха да пишат, че звездната двойка е пред развод. След празниците Kardashian затвори устите на всички като публикува снимки и трогателно семейно видео със съпруга и децата си, на което се видя, че са щастливи и че все още са заедно. 



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: