понеделник, 9 януари 2017 г.

Pavell & Venci Venc' стават водещи

Изпълнителите ще дебютират на малкият екран като водещи на музикалното шоу "Гласът на България". Това обявиха лично те в предаването на Светльо Иванов "120 минути".
Дуото определя изминалата година като силна. Според момчетата 2016-та им е донесла много житейски подаръци и с много работа и труд са успели да постигнат много неща. Те издадоха първият си албум, с който много се гордеят и се радват, че феновете им го търсят. Единственият проблем, за който са чули е, че меломаните трудно достигат до компилацията, защото се разпродава прекалено бързо. 

Музикантите разкриват, че са в голям синхрон и си помагат, както на сцената, така и в живота. Двамата са приятели дори наричат себе си братя. "Преживяли сме много ситуации. Имали сме и силни и слаби моменти.", каза Venci. Pavell пък допълни, че са се научили как се правят компромиси понеже се познават от дълго време. "Не мисля, че съществува нещо в света, което може да ни раздели. Единственото, което застава между двама мъже е жената. Това не е проблем за нас понеже и двамата сме сериозно обвързани с напълно различни жени.", заяви бургазлията.

Стана ясно, че Venc' е предложил брак на приятелката си на върха на Айфеловата кула в Париж. По думите на рапъра едно от най-силните оръжия в ръката на всеки човек е умението да се абстрахира. Според него всеки трябва да може да се вдигне над проблемите и да може да ги превърне във вълнения.

В предаването на "bTV" изпълнителите съобщиха, че са избрани за водещи на "Гласът на България". Те признаха, че от много време ги е привличала магията на телевизията и това ново амплоа е като сбъдната мечта за тях. Ментори в четвъртият сезон на риалитито, което ще стартира през пролетта, ще са Графа, Поли Генова, Камелия и Иван Лечев. 

До момента на кастинг са се явили над 1000 души от 20 града, 8 държави и 2 континента. Само 10% от тях обаче са избрани за прослушванията на тъмно. "Вярваме, че ще бъде едно от най-емоционалните и динамични предавания. Има много промени във формата, които ще бъдат интересни за зрителите. За нас е изключителна възможност да сме водещи на такъв революционен проект. Ще се разчита на импровизацията. Това ще е сезонът на сезоните.", категорични са певците. 



Снимка - https://www.facebook.com/

Няма коментари: