четвъртък, 5 януари 2017 г.

Jennifer Lopez не иска сериозна връзка

След като наскоро певицата демонстрира публично отношенията си с Drake, тя разкри, че не желае драми. Латино дивата е категорична, че иска връзката й с рапъра да е лека, открита и забавна.
Като дуетна половинка Rihanna съвсем очаквано първа коментира звездната двойка. Тя нарече Lopez "отчаяна", а малко след това спря да следва и двамата в социалните мрежи.

Именно там изпълнителката и канадеца обявиха началото на любовната си приказка. Jennifer, която преди време излизаше с P Diddy, има близнаци от Marc Anthony. Това е причината в момента дамата да се наслаждава на романса си и да не бърза с вричането във вярност.

Според изданието "HollywoodLife" 47-годишната красавица не говори много за новата си връзка с близките и приятелите си. Тя иска нещата да се случват простичко. Наясно е, че Drake е играч и това ще й помогне да не се вкопчва в него. Тя иска всичко да става от само себе си и да не го притиска. Последното нещо, което американката с пуерторикански произход иска е той да я накара да изглежда глупава или изиграна.

Изпълнителката вече има три брака за гърба си с Cris Judd и Ojani Noa, както разбира се и с бащата на децата й Marc Anthony. Тя е била сгодена и за Ben Affleck, с когото в последствие се разделят през 2002-ра. Освен това не веднъж певицата е започвала и прекратявала връзката си с танцьора Casper Smart. От своя страна пък Drake е бил свързван с Serena Williams, Rihanna и Taylor Swift. 

Макар представителите на Lopez да твърдяха, че с 30-годишния музикант имат само работни отношения не след дълго истината излезе наяве и то от самите тях. "Те се срещат от броени седмици и приятелите й казват, че тя е вече влюбена. Възрастовата граница не им пречи. Забавляват се заедно и това е най-важното.", пишат папараците. Близки от кръга на Riri обаче са на мнение, че тя е нещастна от цялата тази ситуация. Само преди броени месеци двамата бяха заедно, а Jen е една от приятелките й в музикалната индустрия, което прави болката й още по-голема.



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: