петък, 6 януари 2017 г.

Mike Tyson стана треньор на Chris Brown

Боксьорът ще подготви изпълнителят за мача му срещу Soulja Boy. Двубоят ще е в Las Vegas през март. 
Певецът и 26-годишният рапър влязоха в жестока словесна борба в социалните мрежи. Те ще се изправят един срещу друг след два месеца, а шампиона лично се съгласил да помага със съвети и опит на Brown.

50 Cent се ангажирал да се свърже с Tyson и да го помоли да обучи приятеля му за предстоящото дерби. Curtis Jackson заложил 100 хиляди долара с Floyd Mayweather, който ще тренира Soulja Boy, че Chris щял да спечели. Той дори публикува видео в "Instagram", на което се вижда, че водят преговори заедно с Mike.

"Слушай, Mike, казват, че Floyd ще тренира Soulja Boy така че си казах, че ще взема Mike Tyson да обучи Chris Brown.", заяви рапъра. От своя страна легендарният боксьор му отвърна: "Да, Soulja Boy ще бъде наказан!". Christopher Maurice също сподели въпросния разговор в интернет.

41-годишният музикант от Ню Йорк добави и друг клип, в който обяви, че Mayweather иска да го победи. "Току-що говорих по телефона с железният Mike Tyson и той ще тренира Chris Brown. Това ще бъде шоу! Когато искат шоу, ще получат шоу!", закани се американеца.

Драмата между звездите започна от това, че DeAndre Cortez Way хареса снимка на бившата любима на Brown - Karrueche Tran в "Instagram". След случилото се по-младия талант бушува в "Twitter": "Chris brown ми се обади и каза, че иска да се бие с мен, защото съм харесал снимка на @karrueche. Ще ти сритам задника, спри да друсаш толкова много кока.".

Преди официално да анонсират мача си Soulja Boy търсел по улиците съперника си и се е опитвал не веднъж да го примами, за да се сбият. Предстои да разберем кой ще е победителят и дали всичко не е просто чист ПР. 



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: