понеделник, 23 януари 2017 г.

Paris Jackson: Баща ми беше убит

Дъщерята на покойният Michael Jackson е убедена, че някой е посегнал на живота на татко й и тя ще се бори за справедливост. Според нея всички в семейството й, както и феновете на Кралят на поп музиката знаят истината.
18-годишната актриса е решена да разкрие кой е убиецът на баща й. Красавицата не е единственото дете на легендарният музикант. Тя има двама братя Prince на 19 години и Blanket на 14. 

Макар че официалната версия е, че изпълнителят е починал от свръхдоза пропофол, младото момиче призна за първи път, че вярва, че Jackson не е издъхнал от лекарството, което му било предписано от д-р Conrad Murray. Две години след смъртта на звездата лекарят бе осъден за непредумишлено убийство. 

Paris винаги е смятала, че кончината на Michael е била желана от много хора и всичко е било нагласено. Дамата заговаря за проблема в новия брой на списание "Rolling Stone". "Всички следи водят натам. Това звучи като обща теория на конспирацията и за някои може да са пълни глупости. Всички истински почитатели и цялото ми семейство знаят, че това беше капан.", споделя за изданието блондинката.

Тя е категорична, че ще търси възмездие, но все още не иска да разкрива напълно плановете си. "Разбира се, че искам справедливост. Ще го направя, но това е като игра на шах и се опитвам да я играя по правилния начин. Това всичко, което мога да кажа сега.", заяви още амбициозната американка. Тя допълни, че певеца си внушавал, че някой иска да го убие. "Имаше моменти, когато казваше, че един ден ще го убият.", каза още госпожицата.

По думите на специалистът децата на покойният Крал били с промити мозъци и го мразели. Той дори написа книга озаглавена "This Is It! The Secret lives of Dr. Conrad Murray and Michael Jackson". Тогава дъщерята на поп иконата изрази мнението си в социалните мрежи: "Фактът, че хората слушат и вярват на студенокръвен убиец честно казано ме смазва.". Експертът пък отговори на нападките така: "Paris е дете. Тя е млада. Тя е обучена. Обучена е да не казва истината. Не съм отговорен за това.".




Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: