петък, 13 януари 2017 г.

Pavell вдъхновен от Drake

Рапърът призна, че до преди две години имал убеждението, че не трябва да пише песни за други изпълнители. Нещата се променили и сега той е автор на новото парче на Михаела Филева.
Бургазлията не спира да жъне успехи в професионален план - първо изкара дебютен албум с Venci Venc', след което заедно бяха избрани за водещи на "Гласът на България". Само преди ден излезе видеото към "Конец", чиито музика и текст са именно на Николов.

Той съобщи новината в социалните мрежи и сподели, че се чувства горд с творението си. "Помня как преди малко повече от две години имах онази глупава политика да не пиша песни за други изпълнители. Ти дойде и ми каза, че изкуството е, за да се споделя. Към днешна дата нямам нищо по-любимо от това да видя как думите, които небето ми е дало, оживяват в устата на други изпълнители. Но да напиша песен за теб беше нещо съвсем различно и още по-специално. Случи се бързо, на един дъх - както истинското вдъхновение идва. Ти гледаше някакъв сериал, а аз слушах Дрейк, връщайки една и съща песен (трябваше ми ритъм). Карах те да спираш епизода няколко пъти, за да чуеш какво се е получило. Хареса ти! А сега ще се хареса и от много други! Каква магия само е музиката... Аранжимента, видеото, звука... Страхотна работа!".

Oт своя страна пък красивата Михаела заяви: "Приятели, не помня кога последно съм се вълнувала толкова!!! Този петък 13-ти е щастлив и съвсем далеч от фатален, стига да не си лошото момче от новото ми видео. С огромна радост ви представям "Конец". Много обичам тази песен, не - обожавам я! Искрено се надявам вие също да я усетите и харесате. Благодаря от цялото си сърце на всички замасени! На целия екип на Monte Music Ltd., хора, велики сте! Pavell Nikoloff, отдавна си говорим, че е време да напишем песен заедно, явно наистина прекрасните неща отнемат време и за тях търпеливо трябва да се чака правилния момент. Iskren Tonchev​, Veselin Tzenov​, Vladimir Ampov Grafa​, благодаря, че се включихте в аранжимента и накарахте всичко да звучи толкова добре. Vasil Stefanov​, Stefka Nikolova, мили мои, винаги е удоволстие да работя с вас. Сътворявате вълшебства всеки път, а този късометражен филм, който направихте - вярвам ще се помни дълго. Благодаря за актьорското предизвикателството, което поставихте пред мен и Viktor Angelov​. Вики, твой ред е! Благодаря ти! Кой да знае преди малко повече от 4 години, докато правеше хореографията за "Опасно близки", че ще те подлагам на такива физически изпитания в името на изкуството някой ден. На Milen Dankov за това, че отново накара тялото ми да се движи и усеща секси. И накрая, но не на последно място - Vasilen Milkov​, Gergana Ivanova, Stoyan Kunev​, Krasimira Baharova​, Gergana Bangeeva​, благодаря ви, че ме накарахте да се чувствам толкова красива ...за пореден път! Време е конецът да се скъса... Приятно гледане и слушане!".

За броени часове клипа е гледан вече близо 70 хиляди пъти. Можете да му се насладите на следния линк: https://www.youtube.com/.



Снимка - https://www.facebook.com/

Няма коментари: