петък, 20 януари 2017 г.

Samuel L. Jackson: Не се нуждая от "Оскар"

Актьорът е категоричен, че не е необходимо да печели престижната награда, за да бъде успешен в кариерата си. Макар никога да не е получавал така желаната от мнозина статуетка той е уверен в уменията си.
68-годишният артист е участвал в много филми - някои успешни, други не чак толкова. Въпреки че до този момент не е вземал "Оскар" за някоя роля, той е спокоен и е наясно, че отсъствието на приза не означава, че е професионален провал.

За британският вестник "I" Jackson каза: "Нямам "Оскар". Не мисля, че това би определило кариерата ми дори и никога да не получа такъв. Никой няма да каже: "Ох, той работи толкова много години и никога не е взел "Оскар". Tой е такъв неудачник."."

Samuel допълни, че нищо няма да се промени, когато след месец бъдат обявени победителите. ""Manchester by the Sea" е невероятен филм, нищо, че няма чернокожи в него. Аз виждам себе си като някой, който дава възможност на хората да избягат от ежедневието си за два часа.", споделя още американеца.

По думите му проектите, в които се снима забавляват зрителите и им дава шанс поне за кратко да се откъснат от проблемите си. Днес е премиерата на третата част на "The xXx: Return of Xander Cage", в която ще го видим отново. "Играя същата котка. Аз ставам част от екипа, казвам им какво да правят. Връщам се и им казвам, че са си свършели добре работата.", разкрива таланта.

Без значение какви награди е печелил и какви все още не е той е доволен от публиката и това, че мнозина помнят репликите от продукциите, в които се е включвал. "Има хора, които през целия си живот са артисти и никой не помни и дума от това, което са казали.", казва с гордост продуцента.



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: