сряда, 4 януари 2017 г.

Birdman: Албумът на Lil Wayne ще бъде издаден

Продуцентът заяви, че дългоочакваната компилация на рапъра ще бъде пусната на пазара. Williams призна, че е загърбил враждата по между им и ще помогне на сина си за новия му проект.
Bryan е готов да постави караниците с Wayne зад гърба си и да направи всичко възможно "Tha Carter V" да бъде издаден. 

Както знаете, Lil даде на съд шефа на "Cash Money Records" заради 30 милона долара, които той не му е изплатил. Компанията "Universal Music Group" е дала 100 милиона долара в аванс за албума, но продуцента твърди, че е взел 70. През септември миналата година властите наредиха на Birdman да предостави счетоводните си документи на адвокатите на рапъра, за да определят стойността на парите, които трябва да му бъдат възстановени.

Бащата и сина трябваше да имат уговорена среща в съда през ноември, но преговорите бяха прекратени след като музиканта публично изкритикува Williams по време на свой концерт. 18 месеца по-късно продуцента иска да се помири с детето си и да продължат да работят по въпросната компилация.

"Carter V ще излезе. Определено ще се появи. Ситуацията с мен и сина ми е такава, че искам да оставим всичко зад гърбовете ни и да гледаме напред.", заяви 47-годишния американец по радио "Beats 1". Той допълни, че Wayne е един от най-кадърните артисти, който знае как се правят нещата в тази област. "Искам да го видя да продължи да се занимава с това, което прави и ще го подкрепям независимо от всичко.", каза още Bryan.

Въпреки желанието за примирие от страна на баща му Dwayne Michael Carter Jr. подписа нов договор с Jay Z и все още не е ясно под чий лейбъл ще бъде издаден новия му албум.



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: