четвъртък, 19 януари 2017 г.

Jennifer Aniston иска отново да се снима в сериал

Актрисата от "Приятели" отчаяно се бори да участва в нова телевизионна продукция. Тя счита, че в ерата на "Netflix" и "Amazon" зрителите могат да видят невероятни истории и желае да е част от тях.
47-годишната дама, която стана известна с ролята си на Rachel Green, е готова да се върне на малкия екран. Тя е уверена, че в момента качеството на сериалите е високо и в тях се разказват изключително интересни житейски истории. 

За списание "Variety" Jen заяви: "Дълго време го обмислях. Там обаче има работа и качеството е различно. В този момент на кариерата ми искам да съм част от невероятни истории, да играя вълнуващи образи и също така да се забавлявам. Няма значение за кого снимам. Навсякъде бих се чувствала добре. Netflix, Amazon - всичко, което гледате по телевизията е невероятно. Нивото е такова, че няма почти никаква разлика.".

Aniston вярва, че времето лети много бързо и това е причината да иска да се възползва максимално от всеки миг. Тя допълни: "Когато си на 20 да излезеш от вас, да срещнеш нови хора, да видиш други части на света си бе приключение. Сега искам да остана близо до дома си и да се наслаждавам на времето си там. Всичко се случва ужасно бързо. Опитът трябва да е добър. Нямам време за гневни и изнервени директори или такива, които не се държат добре.".

Звездата признава, че занапред желае да режисира някои филм и да застане зад обектива. "Обожавам това чувство. Има нещо наистина интригуващо да си част от проект, който е в начален стадий, след което да го видиш завършен. Ако го направя ще се почувствам горда и ще знам, че съм преминала на следващо ниво.", споделя още съпругата на Justin Theroux.Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: