сряда, 25 януари 2017 г.

Selena Gomez е щастлива с The Weeknd

Justin Bieber и Bella Hadid обаче се чувстват предадени от бившите си половинки. Въпреки това музикантите се наслаждават на романса си и игнорират злобните коментари.
Преди броени седмици рапърът беше забелязан да целува певицата пред ресторант в Santa Monica. Малко по-рано той участва в шоуто на "Victoria Secret", където по време на изпълнението си се заигра с бившата си изгора дори тръгнаха слухове, че двамата могат да се съберат отново.

Явно драмите в артистичните среди не са рядкост. До скоро Rihanna беше обидена на Drake и приятелката й J.Lo, че имат любовни отношения. Сега Bieber е меко казано бесен на колегата си, защото канадеца е влюбен в бившото му гадже. Репортер от "TMZ" попитал Justin дали слуша песните на The Weeknd. 22-годишният талант отговори: "Не, по дяволите. Не мога да слушам негови песни. Това лайно е повредено.". Моделът пък призна пред списание "People", че се чувства наранена и ядосана, че любимият й я заменил толкова бързо.

Приятели на новата звездна двойка считат, че всичко около нея е неангажиращо. Макар мнозина да злословят, че Tesfaye и Gomez нямат сериозни намерение един към друг, те не пропускат и ден без да се чуят. "Те си пишат всеки ден. Те имат една наистина секси и флиртаджийска връзка. Те се смеят заедно и се харесват като личности. В момента двамата се забавляват.", разкрива близък до певеца пред "E! News".

Selena е "на седмото небе" с новия си партньор и се чувства сигурна с него. "Тя е щастлива и няма нищо против да сподели това с целия свят. Той я кара да се чувства в сигурни ръце, а тя няма какво да крие. Тя се вълнува, че нещата са се случили толкова бързо между тях. Приема го за очарователен и е влюбена от човека, който е и начина, по който се държи с нея.", споделят хора от кръга на американката.



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: