четвъртък, 12 януари 2017 г.

"Sex Pistols" няма да се съберат отново

Steve Jones разкри, че бандата няма да се завърне на една сцена, защото не изкарвала достатъчно пари. Освен това музикантите не си говорят по между си.
61-годишният китарист се е сдобрявал с колегите си три пъти, откакто групата им се е разпаднала през 1978-ма. Няколко пъти са правели опити да свирят отново и в продължение на три години са ходели на турнета. Приходите накрая обаче не ги удовлетворявали.

Списание "Rolling Stone" попита Jones дали все още има надежда за ново събиране на легендарните рокаджии. "Не сме се събирали заради парите и това колко ще спечелим. Ако бяхме като "Rolling Stones" тогава всичко щеше да е различно.", заяви Steve.

Той допълни, че макар да няма напрежение между него и певеца John Lydon те не поддържат контакт. Според британецът, фронтмена е доволен от така развилите се обстоятелства и не прави нищо да ги промени.

"Няма приятелство. Той живее в Л.А. И аз живея в Л.А. Ние просто не си говорим. Мисля, че последния път, в когато разговарях с него беше през 2008-ма, когато правехме турне в Европа. Аз нямам желание да говоря с него и той също няма такова. Така че всичко е ясно. Желая му всичко най-добро. Нямам неприязън към него. Просто нашия брак се разви погрешно и се разведохме. Никой не желае да говори с бившата си жена, нали?!", сподели за изданието Jones.

За меломаните ще припомним, че "Sex Pistols" имат издаден само един албум през 1977-ма и той се казва "Never Mind the Bollocks Here's the Sex Pistols". През 2003-та момчетата започнаха да работят по нов проект. 

Това обаче по думите на китариста се оказва пълен провал."Беше ужасно. Паднахме си на задниците за две минути. Беше най-лошото нещо, което някога сме правели.", категоричен е музиканта.



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: