четвъртък, 26 януари 2017 г.

"Сигнал" с нов албум и турне

Групата подготвя нови парчета, които ще бъдат включени в предстоящата им компилация. На 21-ви март в зала 1 на НДК музикантите ще направят и тричасов концерт под мотото "Сигнал - абсолютно непознати".
Рокаджиите не са издавали албум от 11 години насам. Това разкриха самите те в "Шоуто на Слави" вчера. Преди да се появи диска обаче бандата ще зарадва феновете си с мега концерт в столицата. 

По думите на Данчо Караджов с колегите му са планирали 35 песни, които обаче не са били изпълнявани през годините, откакто са на сцена. Това е причината събитието да е близо три часа и да има антракт. В проявата ще се вземе участие и дъщерята на фронтмена - Лора, с която ще пеят в дует. Билети все още могат да бъдат намерени на следния линк, както и на място: http://www.eventim.bg/, а цените варират според категорията от 10 до 60 лева.

В краят на 2016-та "Сигнал" бяха на обиколка из Европа. Те посетиха Германия, Франция и Испания и направиха близо десет концерта. Българите там ги приели много топло и турнето пожънало голям успех.

Музикантите се надяват да получат същата обич и подкрепа и у нас. Още през април групата ще гостуват на Варна. Момчетата ще "забият" в "Varna Live Club" на 8-ми април. Входът ще е 20 лева, а началото на шоуто 23 часа. През лятото се очаква да направят концерти в още няколко големи града в страната. 

Интересно е и мнението на легендите за състоянието на рок бандите в България. Според тях има много нови, млади и талантливи младоци, но това, което не им достига е характер, дисциплина, липсата на мотивация и факта, че се вълнуват повече от материалната страна на нещата, а в рокендрола това е недопустимо.



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: