понеделник, 16 януари 2017 г.

Криско заминава за Америка

Рапърът разкри, че ще посети САЩ за първи път в живота си. В момента Мария Илиева е на турне там, а той ще е гост на някои от нейните концерти. Освен това изпълнителят ще снима най-новото си видео в Тайланд.
След седмица музикантът ще зарадва феновете си в Америка. Той обяви, че ще има няколко участия, а в последния момент е станало ясно, че ще посети и Лас Вегас. "Много се кефя. Не съм ходил и ми е много интересно да отида там. Всеки рапър трябва да отиде до Щатите. Да го заключат, да влезе в затвора.", шегува се певеца в предаването "Мармалад" по "bTV".

Той също анонсира, че през февруари ще отиде в Тайланд, където ще снима най-новия си клип. Както знаете, Талев има опит в проектите, които са заснети извън България. "Още един танц" например е реализиран в Дубай, а "Дали това любов е" е сниман в Бали. 

"Представях си "Още един танц" да има клип, който да е различен, да не е заснет у нас. През цялото време си го представях да е заснет в нощен Дубай.", разкри Кристиан, който е имал проблем с властите на Обединените арабски емирства. Компанията му вдигала шум и на сутринта полицаите поискали изпълнителят да ги придружи за 24 часа в районното. Той обаче им обяснил, че след няколко часа лети за България и му се разминало на косъм.

Зрителите научиха още, че на този етап рапъра не е сериозно обвързан. "Аз не мога да разбера защо имам такъв имидж, че ми се "лепят" някакви мацки. Аз не се имам за толкова меден.", допълни той. 

Криско призна, че първата си песен е написал на 17. "Тогава нямах още понятие от музициране, а само взимах инструментали от известни парчета и пробвах да си пиша някакви текстове върху тях.", сподели таланта от Габрово, който е учил "Поп и джаз пеене" в Националната музикална академия "Проф. Панчо Владигеров" и "Тонрежисура" в НБУ, но не ги е завършил, защото започнал да има много ангажименти и предпочел работата пред ученето.



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: