понеделник, 15 септември 2014 г.

Варна полудя по Лили Иванова - 40 минути бис

В момента легендарната певица е на обиколка в десет български града. Навсякъде публиката я посреща радушно. Скоро Лили ще изненада феновете си и с нов албум. 
Летният театър във Варна се оказа тесен за хилядите почитатели на естрадната певица. Меломаните бяха посрещнати на входа с усмивка и възможност да се почерпят с чаша вино. 

Близо два часа Лили и музикантите й се раздадоха максимално на сцената. Китаристът Ангел Дюлгеров, чийто заслуги са аранжиментите на песните, скъса струна броени минути след началото на концерта. Тогава тя призова публиката да й задава въпроси, но никой не посмя да го направи. "Питатейте, от мен ще научите истината. А не от тези жълти вестници, които не пишат, а драскат.", каза блондинката. Така в този непредвиден антракт гостите разбраха любимите места за отдих на примата в града - ресторант "Бялата къща" и хотел "Капитол". 

Час и половина продължи същинската част на проявата. Над 40 минути феновете на Иванова не й позволиха да се оттегли, а скандираха името й. 

Малко след краят на участието й във Варна в социалните мрежи се появиха снимки. Корицата в официалната страница на Лили Иванова във фейсбук се обнови с фотос от шоуто в Морската столица. "Благодаря, Варна", написа тя с големи букви. Имаше и клип, в който ясно се вижда екзалтираната публика. 

По време на паузата талантливата дама от Кубрат разкри, че през ноември ще издаде нов албум, който ще съдържа 10 песни - нови и най-обичаните такива. Компилацията ще бъде представена на специално събитие в столицата.




Снимка - https://www.facebook.com/

Няма коментари: