вторник, 16 септември 2014 г.

Beyonce отново бременна?!

Джей Зи промени част от текста на своя песен. Това даде повод на всички да спекулират с евентуална втора бременност на съпругата му. 
Определено рапърът и половинката му са една от най-обичаните и обсъждани двойки в последно време. След слуховете за раздяла преди месеци, сега се появи такъв за второ бебе. 

Двойката беше на съвместно турне "On The Run", което обиколи 17 града и реализира 21 концерта. Бионсе публикува клип, в който благодари на феновете. На официалната страница на певицата: http://www.beyonce.com/ пък можете да разгледате снимки зад сцената, както и преди и след участията им.  

На видео, което беше качено в Instagram, се вижда как Джей променя текста на "Beach Is Better" на концерт във френската столица в края на миналата седмица. Вместо "I replace it with another one" той го замени с "pregnant with another one.". Говорителят на музикантите все още не е дал коментар по случая. 

Две вечери Джей Зи и Бионсе направиха изключително шоу в Париж. Именно там беше обявен и краят на турнето им. На 13 септември на Stade de France екип на HBO прави снимки по повод филм посветен на звездното семейство, който трябва да е готов до броени седмици.

През 2012-та се появи първата рожба на талантливите изпълнители. Малката Blue Ivy е вече на 2 годинки, а щастливата й майка беше заявила в интервю пред Anderson Cooper: "Да имаш дъщеря ти дава смисъл и самочувствие. Всичко е тотално различно. Осъзнах защо съм родена. Не искам да я наставлявам, но да й показвам моят пример. Това е една от причините да съм тук."

Господин Картър направи емоционално признание по време на концерта: "За мен беше истинска чест и удоволствие да споделя сцената с теб. Не мога да мечтая за друго освен това да съм на стадион с жената, която обичам и за която вярвам, че е най-големият артист за всички времена. Вдигнете малко шум за Бионсе."




Снимкаhttps://www.facebook.com/

Няма коментари: