вторник, 9 септември 2014 г.

Mary J. Blige анонсира нов албум

Певицата побърза да се похвали, че скоро ще издаде нова компилация. Тя ще е посветена на съвместната й работата с популярни музиканти от Великобритания. 
Името на албума ще е "The London Sessions". В него меломаните ще могат да чуят общи парчета с "Disclosurе", с които тя работи по "F for You", със Sam Smith, с който направи кавър на "Stay With Me", Emeli Sandе, Jimmy Napes, Naughty Boy и Sam Romans. 

Изпълнителката публикува видео, в което рекламира предстоящия си проект. "Всичко е заради музиката.", казва още тъмнокожата дама. Дискът ще излезе на пазара на 24 ноември тази година. 

Преди броени дни излезе първият сингъл от новата й компилация. Той се казва "Right now", а някои от колегите на r&b певицата вече го споделиха в социалните мрежи. 

На 25 септември американката ще посети отново британската столица, където ще участва във фестивал, чийто организатор е "iTunes". В "Roundhouse" 43-годишната звезда ще представи част от най-новите си песни и със сигурност ще зарадва многобройните си почитатели в Лондон.

Mary J. Blige е известна с това, че държи на смисъла в текстовете си. Всичките й парчета са вдъхновени от нейните лични преживявания и социалните, мъдри мисли са запазената й марка. 




Снимка - https://www.facebook.com/

Няма коментари: