петък, 19 септември 2014 г.

Tom Hardy се оженил тайно

Актьорът се венчал на тайна церемония за любимата си преди повече от два месеца, пишат британските медии. Сватбата се състояла в замък край Provence. 
Том, който бе във връзка с Шарлот Райли четири години, най-накрая мина под венчилото. Британският таблоид "The Sun On Sunday" съобщи, че двойката си е казала "Да" на 4-ти юли във Южна Франция.

Харди сключил брак с партьорката си пред очите на много близки приятели и роднини. Събитието се провело в замъка от 18-ти век "Chateau de Roussan", който се намирал в Provence.

"Беше красиво. Фактът, че почти никой не знаеше за церемонията я направи очарователна, защото само най-приближените до тях присъстваха. Това направи венчавката още по-специална. Те си направиха снимки, но в много дискретна обстановка. Замъкът е в центъра на Прованс и с изглед към Алпите.", споделя източник пред английския вестник. 

На тържеството бил и 6-годишният син на актьора Луис Томас, който е плод на любовта му с бившата му приятелка Рейчъл Спийд. През 2008-ма чаровният британец се запознава с актрисата Шарлът Райли докато работят върху "Wuthering Heights" и "The Take". Започват да излизат и през 2010г. се сгодяват. 





Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: