четвъртък, 4 септември 2014 г.

Future & Ciara отново заедно?!

След като наскоро певицата развали годежа си и сложи край на връзката с бащата на детето си, явно двамата  са преодолели кризата и отново са заедно.
Рапърът и изпълнителката бяха разделени едва месец. Причината за събирането им е нуждата на Future Zahir от баща, който трябвало да е всеки ден до него. Това е накарало красавицата да преосмисли ситуацията и отново да заживеят с годеника си като едно семейство.

Както знаете, дамата беше крайно обидена от изневярата на половинката си и в началото на август обяви, че слага край на отношенията им. Хип-хоп звездата имал афера с модната си асистентка по време на бременността на Ciara. 

Близки до певицата обаче споделят, че детето се оказало по-важно и именно заради него тя била склонна да прости на любимия си и да се върне обратно при него. 

Въпреки несгодите в личен план 28-годишната американка работи усилено по нови музикални проекти. Разбира се, като една стилна жена, тя не спира да тренира и дори наскоро публикува доста миловидна снимка в социалните мрежи държейки сина си над главата си. Гордата майка написа: "Няма нищо по-хубаво да държиш тази тежест след фитнес. Той ме мотивира да продължавам напред.". 

Ciara все още вярвала, че рапъра е добър баща и че най-доброто, което можело да се случи е те да бъдат отново заедно в името на 4-месечният им син. 

Миналата година за рождения ден на r&b дивата Future й подари годежен пръстен. Няколко месеца след раждането на бебето обаче двойката се раздели. Сега не е ясно дали влюбените са изгладили напълно проблемите по между си и дали съжителството им няма да се окаже затишие пред буря. 




Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: