понеделник, 29 септември 2014 г.

George Clooney се ожени - чувства се добре

Закрелитият ерген на Холивуд вече е семеен мъж. Актьорът и любимата му си казаха "Да" на церемония в Италия този уикенд. 


53-годишният мачо сподели, че се чувства добре след венчавката. Той и 36-годишната му годежица се врекоха във вярност на 27 септември във Венеция. Събитието се състоя в хотел "Aman Canal Grande".

Пред американското сп. "People" и британското "Hello" младоженеца каза: "Бракът е нещо наистина велико. Ние заедно гледаме напред."

Двойката си размени платинени пръстени пред 100-тина гости, като част от ВИП персоните бяха колегата на Джордж - Matt Damon и музиканта от "U2" - Bono. Цялата церемония продължи близо 30 минути. 

Майката на булката похвали артиста в специална реч. "Джордж, ние те обичаме дълбоко и истински. Наслаждаваме се на чара ти, на интелекта ти, разговорите с теб. Ти си просто перфектен. Сватбата беше невероятно специална. Беше легендарна. Тези три дни прекарани с близки, приятели, цялата тази атмосфера ще останат в мен до края на дните ми.", призна емоционалната тъща на Клуни. 

Бащата на актьора Nick Clooney също каза няколко изречения за семейството: "George и Amal ни доказаха тук и сега, че любовта е жива."

Адвокатката беше в рокля от коприна на "Oscar de la Renta". Звездната й половинката пък носеше черен костюм на "Giorgio Armani". Дизайнерът не криел радостта си, че можел именно той да облече приятеля си за този важен ден.

Днес влюбените ще посетят "Palazzo Ca'Loredan", за да сключат брак в съответствие с италианските закони. Бившият кмет на Рим Walter Viltroni, който участва в "Monuments Men" и е добър приятел на Клуни ще ръководи церемонията.




Снимка - https://www.facebook.com/

Няма коментари: