понеделник, 8 септември 2014 г.

Маги Халваджиян ще става дядо

Дни преди старта на третия сезон на "X Factor" продуцента даде интервю за в-к "Труд". Именно там той обяви новината за бебето на сина си. 
Една от най-известните и любими звездни двойки у нас - Маги и Кремена ще станат дядо и баба тази зима. По думите на щастливият продуцент и режисьор, Александра е в шестия месец. Ето защо бившата адреналинка от "Господари на ефира" не си даваше толкова зор в последния сезон на "Като две капки вода", където беше главен хореограф.

Бедрос последва стъпките на баща си и се занимава активно с кино и телевизия. Той е оператор в повечето продукции на Маги. Преди три години среща любовта на снимачната площадка. Много скоро след това продуцентите решават да свалят блондинката от екрана, защото са против на работното място да се смесват професионалните с личните отношения. 

За никого не е тайна, че дизайнерката и продуцента обожават единствената си рожба. Разбира се, ценят безкрайно много и Алекс, за която твърдят, че е сродната душа на Бебо. 

"Тя е много свястно момиче, много я харесвам. Заедно ходим по почивки и ги виждам как двамата са залепени един за друг. Имат си някакъв език, който си е само техен - и се разбират прекрасно. Дали ще се женят или не, нямам никаква идея", признава арменеца. 

За сватба още не се говори публично или поне не официално, но със сигурност се знае пола на бебето - момченце. Така след два-три месеца фамилията ще се увеличи с още един член. 





Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: