сряда, 17 септември 2014 г.

James Arthur работи по нов албум

Британецът посети за първи път България и участва във финалния концерт на "Coca Cola Happy Energy Tour" в София. Съвсем скоро ще излезе и новата му компилация. 
"Всичко е много забавно. Мога да пиша повече лични и по-дълбоки песни. Вълнувам се и нямам търпение феновете ми да чуят може би най-добрата ми работа до този момент.", споделя James в интервю за "City TV". 

Той призна, че животът го вдъхновява да пише музика. "Животът е една луда въртележка от емоции. Музиката е просто моят начин да изразя себе си. Когато го правя се свързвам с другите хора, защото имам същите битки, проблеми като тях. Не съм по-различен. Всеки ден се сблъскваме с тревоги и депресии и обичам да говоря за това,", казва още Arthur. 

Певецът разкрива още, че е добър приятел с колегата си Ed Sheeran. Той е един от хората, които много му помагат и съветват в професионално и лично отношение. Не е изключено и да направят общ проект. 

Стана ясно, че 26-годишният талант е много запален по рок музиката. "Докато си карам из Лондон обичам да слушам хардкор, рок. Много е мелодичен и красив. Обичам и хип-хоп. Той определено е един от любимите ми стилове.", казва победителят от британския "X Factor". 

Другите любими неща на изпълнителят са body art-a и колите. Бил фен на големите автомобили и карал Mercedes Benz. Татусите пък го описвали като личност. 




Няма коментари: