петък, 12 септември 2014 г.

Lana Del Rey отмени турнето си в цяла Европа

Поради медицински причини изпълнителката няма да може да зарадва феновете си на континента. От музикалната й компания потвърдиха новината. 


Lana Del Rey е отменила концертите си в цяла Европа поради заболяване. Освен това певицата трябваше да участва на проява на "Virgin Radio" в Париж и събитие свързано с британското "Radio 1's Live Lounge". 

Младата изпълнителката не се чувствала добре и това я накарало да канселира ангажиментите си. Лейбълът на певицата "Polydor/Universal" съобщава:"Поради медицински причини независещи от нашата воля Лана беше принудена да отмени всички участия, които беше планувала за следващите дни.".

Американката трябваше да се появи и на фестивала "Music Midtown" в Атланта тази седмица, но така и не е ясно още дали ще се включи в програмата или не. 

Няма точна информация за състоянието на талантливата дама, а от продуцентската фирма отказват да дадат повече подробности на този етап. 

Наскоро тя сподели, че не се чувства отговорна за посланията, които носи с текстовете на песните си. Много често обаче в нейните проекти се говори за разочарованията от любовта, но звездата категорично отхвърли идеята, че са писани с комерсиална цел. Брюнетката беше заявила за сп. "Sunday Times": "Не правя неща, за да стават популярни. Това не е поп музика. Всичко, което трябва да правя е това, което искам. Искам да пиша това, за което ми се пише.".





Няма коментари: