четвъртък, 18 септември 2014 г.

Мартен за "Гласът на България" и бащинството

Диджеят за трети път ще е водещ на музикалното предаване "Гласът на България", което стартира на 21 септември по Би Ти Ви. Той разкри, че предстоят най-силните таланти този сезон. 


"Има изключителни певци. Гледайте задължително. Има няколко международни участия. Има хора, които са живели дълго в чужбина и са се върнали в България специално за участието си в предаването. Има артист с установено име на сцената и в бизнеса, който се явява на кастинг. Това е много интересно.", споделя Мартен Роберто пред водещите на "Преди обед". 

По неговите думи треньорите са много добри. "С Миро става много забавно. Имаме леки закачки и можем да бъдем самоиронични. Чувствам се много добре. Екипът е феноменален. Много ми помагат. Благодарение на тях се чувствам толкова спокоен. Всеки път като се кача на сцената чувствам жестоко вълнение.", признава още диджея.

След по-малко от месец той ще стане татко за първи път. Със съпругата му Джули, която също е запалена фенка на татусите, ще стават родители. Името и пола на бебето обаче го държат в тайна. 

Наскоро Мартен откри своя собствена модна линия "Marten X Blackmarket". Покрай бащинството той се е вдъхновил да проектира детска колекция и обяснява, че обича да експериментира. "Смятам, че хората трябва да бъдат любопитни. Това е едно от най-ценните качества, които можеш да притежаваш.", казва още той. 

До краят на годината талантливия водещ и музикант ще издаде и нов албум. През лятото той заедно с "Tri O Five" и Прея направиха няколко лайфа в няколко морски града, където публиката ги приветства изключително радушно. 




Няма коментари: