сряда, 24 септември 2014 г.

Продуценти забраниха на Ed Sheeran да пише песни за "One Direction"

Звукозаписната компания на бритенеца го помолила да не пише повече парчета за момчешката банда, защото тя била "дразнеща" и това сривало имиджа му. 
От ръководството на музикалният лейбъл на Ed го посъветвали да не работи вече с "One Direction". Той написал песни като "Moments" и "Little Things", които ще са част от четвъртия студиен албум на групата.

Изпълнителят се закани на "Atlantic Records" понеже те обявили колегите му за "дразнещи". Освен това на продуцентите не им се нравел факта, че най-хубавите проекти, който Sheeran правел, той е предоставял за други музиканти. 

В свое интервю за австралийското радио "Kent "Smallzy" Small" певеца каза: "Нямаше да го направя, всъщност от музикалната компания, с която работя бяха много ядосани, че песента, която стана номер едно не е моя, а я подарих на групата. Те ми казаха да не го правя повече."

23-годишният талант призна, че е отхвърлил предложение от Simon Cowell да напише нова песен, която да бъде включена в албума на бандата "Four", но по-късно размислил. Изпълнителят бил в Копенхаген, когато под душа му дошла музата да напише парче за поп идолите. 

Въпреки това Ed не счита за редно, че лейбъла има основание за обида. "Това е песен, която не бих направил за себе си. Тя е специално за тях.", допълва рижавия младеж.



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: