вторник, 30 септември 2014 г.

Nicki Minaj ще води MTV EMA

Певицата ще е водеща на церемонията, която ще се проведе на 9 ноември в британския град Glasgow. MTV вече обяви номинираните изпълнители в 17 категории. 


Изпълнителката на "Анаконда" се е съгласила да води едно от най-чаканите събития в музикалната индустрия. Сред тези, които имат най-голям шанс да си тръгнат с приз са Ed Sheeran, Bruno Mars, Charli XCX, The Black Keys, Linkin Park, Coldplay и David Guetta. Организаторите на Европейските музикални награди на МТВ тази година правят нещо нетрадиционно за меломаните. Те ще могат да гласуват за любимите си групи и певци като публикуват пост с # в Twitter или Instragram. Всички, които са участвали в “Biggest Fans” ще могат да си видят посланието на сайта на проявата.

Тази ще е юбилейната 20-та церемония по раздаването на музикалните награди. Ето защо Ники е изключително развълнувана, че именно тя ще може да е главно действащо лице. Освен това скандалната лейди ще представи част от най-новите си проекти на сцената. В социалните мрежи тя написа: "Толкова съм развълнувана да обявя, че не само ще се включа в програмата, но и ще ВОДЯЯЯЯ MTV European Music Awards тази година!!!!!!! AAAAAHHHHHHH!!!!!!!!''.

Шоуто ще се проведе в "SSE Hydro" за първи път и ще се излъчва на живо в 21 часа местно време. Минаж се надява, че ще се прибере с няколко статуетки тази вечер. Тя е номинирана в няколко категории: "Най-добър външен вид", "Най-добра изпълнителка", "Най-добър хип-хоп артист" и "Най-обичан от феновете изпълнител". 

Всеки, който желае можете да гласува за своите фаворити, може да го направи на mtvema.com до 8-ми ноември 23:59ч. 



Снимка - https://www.facebook.com/

Няма коментари: