вторник, 2 септември 2014 г.

Катето Евро остана без пари и работа

Известната актриса, която в последно време се изявяваше като водеща на "Усещане за жена" по ТВ7, призна, че от два месеца не е получавала нито лев. 
На 1-ви септември Катето навърши 58 години. По този повод гостува в предаването "Преди обед", в което сина й е водещ. Именно там тя разкри през сълзи, че цяло лято не е стъпила на морето и Дичо я поканил да отпразнува рождения си ден на Синеморец.

Кадиев подари на майка си две дрешки за кученцата, които има. Освен това той отиде и купи цял тон пелети, с които Евро да се топли през зимата докато него го няма. В последно време той има сериозна връзка и живее отделно с приятелката си.

Чаровната дама с усмивка сподели още най-милите си моменти и спомени за раждането на детето й, за детството му, за бурния й личен живот и кариера. Стана ясно, че Катето е участвала в над 20 игрални филма, много е пътувала и Сашко често е заспивал с пижамата й. През цялото шоу майка и син не спираха да се шегуват един с друг, но по всичко си личеше колко се обичат и колко са си близки.

В студиото дойдоха част от най-добрите приятели на актрисата, а Азис се включи на запис и изпя "Катерино, моме", с което още повече разчувства рожденничката. Фолк-певецът й пожела да си вземе възнаграждението от телевизията. 

"Аз мога да си взема заплатата, ама надали", коментира бившата водеща. ТВ7 е собственост на Цветан Василев, който е председател е на Надзорния съвет на „Корпоративна търговска банка“, както и неин мажоритарен акционер. За никого не е тайна, че мнозина граждани и големи фирми се притесняват за парите си и че на този етап няма ясна стратегия за това кога и как ще си получат финансите обратно.

Можете да гледате цялото гостуване на Катето Евро в Би Ти Ви тук: http://www.btv.bg/.





Снимка - https://www.facebook.com/

Няма коментари: