сряда, 3 септември 2014 г.

Nick Cannon ще издаде стихосбирка за деца

Американецът ще пусне своята книга през следващата година. Той се е вдъхновил от любовта си към хип-хопа и поезията. 
Nick е изключително артистична натура. Освен, че се занимава с музика, той е актьор и писател. От дете пише стихове, разкази и тази сфера въобще не му е чужда. 

Стихосбирката му ще се казва "Neon Aliens Ate My Homework" и ще излезе на пазара през 2015-та. От издателството "Scholastic", което ще публикува четивото, обявиха изявление от името на автора: "Писането е в центъра на всичко, което правя като артист. Творческото писане и особено поезията е нещо, което ме кара да се чувствам спокоен и свободен. Като дете това беше моето бягство от големия град."

Когато е бил на осем Cannon е имал тетрадка със спирала, в която е пишел всичките си стихове, поеми, вицове, истории и рап парчета. "Все още пазя една от всички тетрадки до сега. Надявам се стиховете в книгата ми да вдъхновят децата да вземат лист хартия и химикал и да започнат сами да пишат своите стихове и истории.", разкрива още американеца.

Детската книжка ще включва черно-бели илюстрации и в нея ще бъдат съчетани любовта на 33-годишният талант към хип-хопа и поезията. Според него именно тези две неща са го оформили като личност и благодарение на тях е това, което е днес.

Другият месец ще издаде "Roc and Roe's Twelve Days of Christmas". Тя е посветена на близнаците Moroccan и Monroe, които има от Mariah Carey и с която в момента са в процес на развод. 




Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: