петък, 26 септември 2014 г.

Две неочаквани раздели в хип-хоп средите

Само за броени дни две от най-известните и обичани двойки в рап гилдията сложиха край на любовните си отношения. Amber Rose се развежда с Wiz Khalifa, а Jason Derulo потвърди, че е скъсал с Jordin Sparks.

За няколко часа медиите в САЩ пуснаха слуха за развода на Wiz & Amber. По първоначални данни именно дамата е подала молба, защото изневерила на съпруга си. Малко по-късно обаче Rose написа статус в социалните мрежи, в който тя твърди, че рапъра я заместил с друга жена, а не тя на него. 

"Моля, спрете с фалшивите истории. Никога, никога не съм изневерявала на съпруга си за цялото това време и мисля, че вие знаете това. За съжаление бившият ми съпруг не може да се похвали със същото. Аз съм смазана и разбита, но фокуса ми е върху Sebastian. Благодаря за подкрепата в това трудно време.", споделя модела. 

Звездната двойка сключи брак на 8-ми юли 2013-та. На годишнината им блондинката публикува снимка в Instagram със семейството си с надпис: "Днес е денят, в който се врекохме един пред друг, пред Бог и нашите близки. В денят, в който те срещнах знаех, че ти си единственият за мен, съкровище. Честита 1-ва годишнина." Khalifa от своя страна отговори лаконично: "Честита годишнина, красавице."

На 8-ми септември изпълнителят навърши 27 години. Любимата му отново го поздрави: "Ще те обичам винаги. Надявам се тази година да е незабравима за теб, слънце."

30-годишната американка наскоро е подписала договор с компанията "NCredible Entertainment", чийто собственик е бившия мъж на Mariah Carey - Nick Cannon. Някои папараци считат, че точно тя е причината за раздялата на семейството. 

Говорителят на хип-хоп певеца не коментира публично случилото се, а мениджъра на Роуз не можел да бъде открит за коментар по темата. 

Другата светска двойка, която се сбогува един с друг бе Jason Derulo и Jordin Sparks. Изпълнителят вярва, че въпреки това, всичко е наред. Двамата излизат от 2011-та, но официално обявиха връзката си година по-късно. Поради професионалните ангажименти обаче влюбените били принудени да се разделят. Derulo е уверен, че ще си останат приятели. В свое интервю за радио "KDWB-FM" той потвърди спекулациите за раздялата им и заяви: "Всичко е точно. Не е станало кой знае какво. Ние имаме проблеми като всички останали. Нашето приятелство е силно и това е добре да се види, специално от хората в музикалната индустрия". Когато беше контузен и в болница през август певеца беше на мнение, че Jordin е човека за него и че тя прави света му е по-съвършен. Уви, явно за младите таланти кариерата е по-важна от любовта. 




Снимки https://www.google.bg/

Няма коментари: