четвъртък, 23 април 2015 г.

Продълженията на "50 нюанса сиво" излизат през 2017-та и 2018-та

Първата част на продукцията събра приходи в световен мащаб от 550 милиона долара. Втората серия ще излезе по кината на 10-ти февруари 2017-та, а третата на 9-ти февруари 2018-та година. 
Второто продължение ще носи името "Fifty Shades Darker" последвано от "Fifty Shades Freed". Директорите на филма искат да запазят традицията да зарадват феновете дни преди "Свети Валентин".

Очаква се новите части да са различни от първата, защото режисьорът Sam Taylor-Johnson напусна продукцията заради конфликти с автора E.L James. Скоро ще бъде нает и нов режисьор макар писателката да е ангажирала вече съпруга си Niall Leonard, който е започнал да пише сценариите.

"Niall е изключителен писател и сме много горди, че може да го имаме в екипа на "50-те нюанса", каза в свое изявление пред "The Hollywood Reporter" продуцента Michael De Luca. Предишните проекти, по които е работел Leonard са "Wild at Heart", "Monarch of the Glen" и "Wire in the Blood". 

Dakota Johnson и Jamie Dornan в момента също са в преговори, за да развият образите си на Anastasia Steele и Christian Grey, които определено държат на по-големи хонорари след бума на първата серия на любовната драма.

Снимките на втората част ще започнат в началото на 2016-та. "По принцип те направиха лоша романтична история типична за ерата на Katherine Heigl като допълниха секс сцени и много клишета.", сподели американския критик Richard Roeper пред вестник "Chicago Sun-Times". 



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: