четвъртък, 30 април 2015 г.

Ангел подготвя самостоятелни проекти

В момента той е в Гърция с екип от 32 души, с който снима видеото към дебютният си сингъл "Свободен". Новината обяви лично изпълнителят в социалните мрежи. 
Меломаните го познават от "X Factor" и дуетът му с Мойсей. Ангел редовно участва в различни колаборации с известни и не толкова популярни рапъри у нас. Сега обаче той е изключително развълнуван за проекта, който му предстои. 

"Тази вечер тръгваме 32 души екип, за да заснемем дебютните ми две самостоятелни парчета в Парга, Гърция! Много се вълнувам и нямам търпение! Ще бъде истинско приключение!", написа музиканта в профила си във фейсбук.

Всички негови почитатели му пожелават успех и попътен вятър. От своя страна певецът ги държи в течение и постоянно качва информация и кадри от снимачната площадка. "Документираме старта на снимките - ден 1! ^^ Закусихме и започваме!", споделя още таланта. 

Въпреки че преди време медиите спекулираха с раздялата на легендарното дуо момчетата винаги са се подкрепяли. На този етап не е ясно дали двамата ще продължат като солови артисти или ще останат да творят заедно. 

Стойчев преди няколко дни публикува фотос, на който се вижда, че е в студиото с Pavell, а надписа под него гласеше: "Ке ви уморим от яка музика за летото ейй:)."



Снимка - 
https://www.facebook.com/

Няма коментари: