понеделник, 20 април 2015 г.

Adele търси продуцент за новия си албум

Певицата се надяваше още в края на 2014-та да зарадва феновете си с нова компилация, но уви не всичко върви по план. Тя все още не е избрала продуцент за проекта си. 
26-годишната дама, която бе сигурна, че ще се завърне на музикалната сцена през миналата година, се колебае с кого да работи по новия си албум. Този процес може да забави появата на диска й, който е толкова дългоочакван. 

Emile Haynie се срещна с Adele през февруари, за да обсъдят възможностите да работят заедно. Продуцентът, който си партнира с Kanye West и Bruno Mars заяви за вестник "Daily Star": "Тя е прекрасна, но не знам дали бихме работели заедно. Разбрахме се приятелски, когато се видяхме и се надявам да запишем няколко песни заедно, но й трябва време. Трябва да сме търпеливи и да изчакаме какво ще стане.".

Американецът е търсил подкрепата на приятелката си Lana Del Rey, когато е трябвало да издава свои проекти. Общият албум на Haynie и Florence Welch "We Fall" пропадна малко след излизането му. Тогава Лана отишла в студиото му и му дала няколко съвета. Дали пък това не е причината британката, която бе в майчински, да отлага работните си отношения с 34-годишният музикален експерт. 



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: