петък, 10 април 2015 г.

Vin Diesel: Беше ми трудно да ходя на работа

Актьорът през сълзи призна на премиерата на "Бързи и яростни 7" в Hollywood, че през последната година ходел с нежелание на снимки. Причината за това е загубата на колегата и приятелят му Paul Walker. 
Съвсем очаквано продължението на екшъна е най-гледаният филм за тази седмица. Лентата събра мнозина почитатели и у нас. Над 100 хиляди зрители в България са гледали на кино "Бързи и яростни 7" до сега, а приходите от билетите за първите си дни на големия екран.са над 900 хиляди лева.

"Искам да Ви кажа нещо. Беше ми наистина трудно миналата година да се върна отново на работа. Тогава видях James Wan и моят брат Dwayne Johnson и бях готов за работа. Освен това Jason Statham се бореше и Kurt Russell беше там - нямаше как да откажа да се върна. Студиото беше там, но не беше същото като преди. Чувствахме една душа и правихме всичко, каквото трябваше, за да уважим нашият брат Paul Walker.", каза Vin. 

Чичото на актьора го насърчил да се завърне и да довърши филма. защото бил като завещание на Пол. По думите на Diesel много хора преминали през това пътуване. За екипа това не са просто поредици от сага, а наистина те са като едно семейство. "Този филм е повече от филм. Ще го почувствате, когато го гледате. Нещо емоционално ще се случи с вас. Ще излезете от киното и ще оцените тези, които обичате, защото няма да знаете дали това не е последния път, в които ги виждате. Благодаря ви за любовта и за това, че ни давате подкрепа да се чувстваме като семейство.", допълни в речта си гологлавия мъжага. 

Дни преди официалната премиера на екшъна артистите гостуваха в американското предаване "Today", където споделиха интересни моменти около снимачния процес. Разбира се, в интервюто не беше подмината темата за покойния Walker, а коментарите на екипа и какво го е мотивирало да довърши снимките са изключително емоционални. Целият разговор можете да гледате тук: https://www.youtube.com/.



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: