понеделник, 13 април 2015 г.

Американските власти арестуваха Nelly

Рапърът е задържан в Tennessee тази събота след като полицията намира наркотици и оръжие в него. В момента той е в затвора и в най-скоро време ще излезе на съд. 
Nelly е арестуван на 11-ти април след рутинна проверка на документи. Той е бил с автобуса, с който пътува по турнета. Полицаи решават да направят обиск и така намират марихуана и огнестрелни оръжия, след което отвеждат рапъра зад решетките.

Адвокатът на звездата Scott Rosenblum е категоричен, че не може да става дума за присъда за притежание на наркотици или опит за контрабанда понеже достъп до превозното средство имали още 15-20 души. 

След инцидентът 40-годишния музикант обеща да бъде по-съвестен и да внимава кой допуска до автобуса му за бъдеще. Той заяви за сайта "TMZ" следното: "Чувствам необходимостта да поема отговорност за изборите си и трябва да бъда наясно с всички хора, които ползват моя собственост.".

Освен това Cornell Iral Haynes Jr. изказа благодарността си към семейството, близките, феновете си за уважението и подкрепата и се зарече повече да не ги разочарова.



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: