сряда, 1 април 2015 г.

Jamie Dornan: Вълнуващо е да дебнеш жена

Актьорът се готви за ролята на сериен убиец в най-новият проект с негово участие. Dornan приема сериала като предизвикателство, защото искал да разбере какво може да накара един мъж да направи подобна постъпка. 
В "The Fall" Jamie влиза в образа на Paul Spector, който преследва жена, която слиза от влак. 32-годишният артист признава, че искал да вникне по-дълбоко в характера на героя си. Според него да дебнеш някого е вълнуващо, но и мръсно нещо.

В интервю за вестник "Los Angeles Times" той споделя: "В първите серии правех редица неща, за да се доближа до неговия разум. Можем ли да бъдем арестувани за подобно деяние? Това е малко лошо разкритие, но преследвах жени от влака, за да видя какво е чувството. Любопитно е, но в същото време е и откачено.".

Dornan, който има дъщеря на четири месеца от съпругата си  Amelia Warner, разкрива, че не се чувства горд от това, което е правел. Той счита, че това е ценен опит, защото е трябвало да се готви за филм, но в реалния живот никога не би направил нещо подобно. 

"Не се гордея със себе си. Честно казано научих някои неща, защото никога не съм правел нещо такова. Това беше вълнуващ и интересен процес като подготовка да разбера защо даден мъж може да преследва жена и какво би искал да научи от нея.", обяснява красавеца.

По думите му в ролята на серийния убиец той се чувствал много по-комфортно, отколкото в образа на извратения бизнесмен Christian Grey в "Fifty Shades of Grey". Ирландецът допълни: "Понякога ме притеснява факта, че се чувствам добре в този образ. Считам себе си за безгрижен, с доста леко сърце и продължавам да играя болен психопат.". 
Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: