сряда, 15 април 2015 г.

Обвиниха Rihanna, че взима наркотици

Певицата сама публикува видео, което стана повода за негативните коментари. Феновете считат, че на него Riri шмърка кокаин, а тя категорично заяви, че просто пушела цигара.
В "Instagram" се появи клип, който е направен по време на музикалния фестивал в Коачела и който бързо бе изтрит. На видеото ясно си личи, че изпълнителката е на маса, а около нея танцуват разни жени. На кадрите се вижда още как Rihanna има тръбичка в ръцете си малко след което придържа носа си. Според меломаните тя се дрогира, а по думите на звездата е свивала цигара.

"Вашите куци задници могат да образуват големи нерви. Всеки глупак може да каже, че това е джойнт. Аз съм със цигара.", написа в своя защита момичето от Барбадос. 

Красавицата ядосана запита още почитателите си кой е този дето може да шмърка цигара. Рири никога не е крила, че пуши трева, която също се води забранено вещество и наркотик. Ето и въпросното видео, което стана обект за множество спекулации: https://www.youtube.com/. 

Според проучване 50% от кокаина в света се употребява в САЩ. 75% от хората зависими от коката са в Северна Америка, 24% в Южна и по-малко от 1% в Централна Америка и Карибския басейн.



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: