сряда, 29 април 2015 г.

Nelly готви кънтри албум

Рапърът явно иска да разшири музикалният си обхват като издаде кънтри компилация. В момента той няма лейбъл зад гърба си, което му дава свобода да твори и експериментира, както сметне за необходимо.
Cornell Haynes, както е истинското име на изпълнителя, наскоро беше арестуван заради притежаване на наркотици. Полицаи спрели автобуса на звездата за проверка на документи. Отвътре обаче лъхало на марихуана и униформените решили да извършат обиск. Така били открити пакет с метамфетамин, марихуана и други наркотични вещества. Освен това в МПС-то били намерени и няколко огнестрелни оръжия. 

Това няма да е първият експеримент на Nelly с друг музикален жанр. Преди време той си партнира с Tim Mcgraw и заедно създадоха "Over and Over", който стана тотален хит през 2005-та. 

Мениджърът на певецът J. Erving сподели пред сайта "Billboard": "Той е свободен, няма музикален лейбъл зад него и работи по проект базиран на country-то. EP-то се очаква да бъде много интересно. Той е може би първият хип-хоп артист, който скача в неподправен начин и прави неща с "Florida Georgia Line" и  Tim MCGraw. Ние считаме, че той има възможност да расте и да се докаже още повече като музикант.".

През 2013-та американското кънтри дуо се появява в албума " M.O.". Дискът постига невероятен успех - продажбите достигат 25 хиляди копия от първия месец на издаването му. Дали пък това не е причината рапъра да смени рязко стила и да се пробва отново да подобри рекорда си от преди десетина години?!




Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: