четвъртък, 16 април 2015 г.

Santra пуска модна линия

Новината обяви лично изпълнителката в студиото на "Преди обед". След общата им песен с Криско, дамата готви дуетно парче и с колежката си Лора Караджова. 
Миналата година Santra получи награда за най-стилна дама в r&b средите у нас. Това е само една от причините, които предизвикват певицата да влезе в новата роля на дизайнер. За повече подробности около дебютната й колекция можете да следите профилите й в социалните мрежи.

Именно от там разбрахме, че след "Не ми убивай кефа" красавицата работи по съвместен проект и с Лора Караджова. Преди ден излезе най-новото парче на блондинката с Кристо "No Mercy". Това бе първото видео на Лора след раждането, а в него участва и любимият й Мартин. 

"Търсим трите супер яки коли за дрифт-ове, с които да снимаме новия клип с мен и Лора Караджова :) Ако имате супер "уникалната" кола и искате да я гледате красиво заснета, моля изпратете вашето предложение като лично съобщение на страницата на Vasko Ivanov Dexter. Благодаря предварително!", написа Сантра във фейсбук.

Днес брюнетката гостува на Сашо и Деси и сподели, че голяма част от идеите в клипа с Криско са нейно дело, както и на режисьора Bashmotion. Цялото гостуване на изпълнителката в предаването на Би Ти Ви можете да гледате тук: http://www.btv.bg/.




Снимка - https://www.facebook.com/

Няма коментари: