сряда, 22 април 2015 г.

Pavell разкри коя е жената до него

Рапърът дълго време криеше коя е любимата му. Днес той публикува снимка в социалните мрежи с Михаела Филева и по този начин потвърди слуховете, че двамата са заедно. 
Не веднъж младите хип-хоп творци у нас Pavell, Venci Venc', Ангел и Мойсей са споделяли, че жените до тях са тяхното вдъхновение. Един от последните им проекти "Единствената" е посветена именно на половинките им.

Бургазлията качи във фейсбук колаж с Мишето, а текстът под нея бе: "Щастие!!!". Изпълнителката е харесала публикацията, както и още близо три хиляди души. Един от феновете на музикантите радостно написа: "Еееееееее, ей това ЧАКАХ! Прекрасни сте Павка. МНОГО, МНОГО ЛЮБОВВВВВВ > :))))))))".

Любопитно е за всички какво и кое е накарало талантливият младеж да промени мнението си и да реши да разкрие коя е жената до него. Преди време в предаването "Преди обед" той обясни, че много хора мислили, че е гадже с Ирина или Донна, защото е работел с тях. На въпрос от водещите дали има връзка с Филева тогава той заяви, че няма дует с нея, но често го питали дали е истина. Днес е денят, в който всичко излезе наяве.

Самата певица заговори, че е влюбена още в краят на 2014-та, но също не издаде категорично кой е щастливеца. На обществени прояви двойката се държи доста консервативно. Наскоро двамата гостуваха в "Като две капки вода" и почти не обелиха дума макар да стояха един до друг. В арт средите обаче отдавна се знае, че Pavell и Михаела са заедно и се обичат. 



Няма коментари: