вторник, 14 април 2015 г.

Brian May претърпя корекция на зрението

Рокаджията се възстановява след лазерна операция на очите. В момента той носи тъмни очила по указания на лекарите и благодари за загрижеността на феновете си.
Китаристът на "Queen" се подложи на процедурата в началото на този уикенд. През следващата една седмица той ще носи тъмни очила, за да се предпази от вредните лъчи. 

В туитър Brian написа: "Оперирах се с лазер. Невероятно! Погледът ми е много по-добър вече. Благодаря за любезните съобщения. Научих много и се чувствам, че като човек, за когото полагат много грижи.".

След коментари, че изглежда добре със защитни очила музиканта отговори следното: "Ха, благодаря. Мисля, че този готин ефект стана по случайност, но благодаря. Това е готиният ефект, който получавате при възстановяването на зрението си.".

May не е отменил служебните си ангажименти заради операцията си. Два дни след нея присъства на "Olivier Awards" в Лондон, на която се появи с предпазния аксесоар.

Преди две години британецът претърпя интервенция за подмяна на колянна става. Тогава той се извини на почитателите си за отсъствието в социалните мрежи и съобщи, че се връща отново на работа. 




Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: