събота, 25 април 2015 г.

Слави и Евгени не успяха да сдържат емоциите си

Дни преди грандиозният концерт на Слави и "Ку-ку бенд" в София в шоуто гостуваха част от бившите музиканти, с които Дългият е работел. Въпреки опитите Маестрото и водещия не останаха безразлични към събитието и носталгията от отминалите моменти с колегите си. 
В първата вечер на гости на Трифонов бяха Деси Добрева и Николай Арабаджиев. Гологлавият водещ посрещна бившите си колеги с думите: "Странно, нали?!". По този начин той искаше да каже, че след толкова години нищо не се е променило. Още с влизането си певицата подари на Слави глава лук, което го предизвика да разкаже емоционален момент от отминал концерт. От дума на дума стана ясно, че китаристът живее от осем години в Брюксел заедно със семейството си, а чаровната изпълнителка освен, че има 4-годишна дъщеричка се занимава с музика главно в София. Варненката допълни, че често пътува до САЩ и Канада, където има участия сред българските общности. Основната причина тя да напусне шоуто беше, че иска да учи в Бъркли, където са се обучавали куп звезди. "Завърших този университет в Бостън. Живях там, както и в Ню Йорк. 2008-ма година се върнах в България. Ходя всяка година на турнета в щатите, но не пребивавам там за постоянно.", обясни блондинката. 

"Ще изпееш една песен, ако ми хареса ще изпееш още една.", каза Слави на Деси. По време на "Ах, къде е мойто либе" той се просълзи и поиска да тя да изпълни и "Лудо младо". "Винаги съм те харесвал как пееш и за това не исках да си ходиш. Всеки човек има право да си живее живота, както прецени, защото по всяка вероятност е само един и човек носи отговорност за това как иска да живее какво да му се случи и с кого. Ядосах се много, че отиде в Бъркли, сигурно за теб е било много важно да отидеш там, където са учили такива като Стинг, но аз знам, че конкуренцията е жестока и вероятността да направиш нещо е малка. Мразя да казвам "Нали ти казах!", но ти се прибра в България. Ако беше останала в Америка и беше направила световна кариера щях да съм много щастлив. Щях да си призная, че съм сбъркал.", сподели със сълзи на очи Трифонов. 

Ден по-късно в "Шоуто на Слави" бяха Лили Йончева и Нели Петкова. Перкусионистката разкри, че живее от шест години и преподава в южен Лондон, а блондинката прави кариера в САЩ, живее в Ню Йорк и има приятел американец. Нели не спира да работи и да ходи по участия, където представя авторски парчета и български такива, на които голяма част от чужденците истински се радват. 

За финал Евгени Димитров седна до Дългият и анализираха случващото се. Стана ясно, че Алекс Раева първоначално е приела да се включи в проекта, но в последствие поради ангажимент в Испания е отменила поканата. Мнозина обаче знаят, че тя и водещият имаха интимна връзка, което също може да е повод за отказа й. 

За информация на феновете, които не успяха да си купят билети за грандиозния лайф в "Арена Армеец" след като има интерес от страна на публиката Слави обеща, че ще направи втори такъв. "Адски ме боли кръста, след като си счупих крака единият ми е по-къс от другия и едвам ходя. Ако трябва ще пълзя, но ще изляза на сцената.", закани се той в края на предаването си. Тук можете да гледате гостуванията на екс-музикантите от "Ку-ку бенд": http://www.slavishow.com/.



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: