вторник, 28 април 2015 г.

Naomi Watts e новото лице на "British Airways"

Актрисата следва примера на колежката и приятелката си Nicole Kidman, която също е представител на "Etihad Airways". Naomi пък ще е част от конкурентната "British Airways". 
Nicole наскоро подписа договор и вече е официален говорител на "Etihad Airways". Сега нейната приятелка от детските години също ще стане част от екип на друг авиаоционен оператор. 

Watts работи по ретро визията на "British Airways", която навършва 80 години от създаването си. Дамата, която ще е новото рекламно лице на компанията, е родена във Великобритания, но на 14 годишни се мести да живее в Австралия. Въпреки това тя признава, че Обединеното кралство винаги ще остане в сърцето й.

Красавицата споделя по повод новото си начинание: "80 години е невероятен успех за "British Airways" и тази специална лична връзка, която те създават между двете страни Великобритания и Австралия е страхотна. Радвам се, че могат да бъда част от тази история.".

Първоначалният полет от Лондон до Сидни е бил с продължителност 12 дни. През 1935-та година мнозина пътници са платили 24 хиляди долара за еднопосочен билет. В наше време компанията продължава да лети по трасето "Kangaroo route", но полета е 23 часа, а цената - 1700 долара за двупосочен билет. 

В момента директорите на проекта целят чрез по-мащабен маркетинг да увеличат интереса към новата дестинация "Down Under". Това е и причината известната актриса да снима фотосесия. "Обичам vintage стила от златната ера на пътуванията. Така че наистина беше забавно да съживим тези спомени.", допълни още 46-годишната блондинка. 



Снимка - https://www.google.bg/

Няма коментари: