петък, 24 април 2015 г.

"Бързи и яростни 8" излиза през април 2017-та

Vin Diesel потвърди, че ще има продължение на сагата. Осмата част се очаква да излезе по кината през пролетта на 2017-та година. 
"Бързи и яростни 7" разби бокс-офисите и постави изключителни рекорди по продажба на билети по целият свят. Филмът стана най-бързо печелившият проект, който събра 1 милиард долара за по-малко от месец. 

В интервю за "CinemaCon" във Вегас Vin заяви: ""Бързи и яростни 8" ще бъде ваш и света ще може да го види през април 2017-та."

47-годишният актьор благодари на феновете за подкрепата и любовта им към продукцията. Благодари и на покойният си брат Paul Walker, който загина при катастрофа през ноември 2013-та. На премиерата на 7-мата част Diesel сподели, че тя е посветена на него, а 8-мото продължение ще е нещо като послание от Paul към всички почитатели на екшъна.

"За мен лично вие ми гласувахте много голямо доверие. Толкова много любов. Накарахте ме да повярвам, че с "Бързи и яростни 7" може да направим история, да поставим рекорд. Бяхте толкова лоялни през цялото това време...Имаше гордост в студиото, в което работех и в хората, с които работех. Това място го наричах свой дом, накарахте ни да чувстваме, че този филм трябва да е най-добрият на света и да го споделим с вас.", допълни искрено звездата от хитовата лента. 



Няма коментари: